|
|
#1 |
![]() |
Erkek:Bana isminizi bağışlar mısınız?
Kadın: Neden? Sizin yok mu? *** Erkek: Size bir içki ısmarlayabilir miyim? Kadın: Aslında içkinin parasını direkt alsam daha iyi olur. *** Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. *** Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez? Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam. *** Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz! Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım. *** Erkek: Bu cumartesi benimle çıkar mısınız? Kadın: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyacak. *** Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız. Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız. *** Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim. Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz? *** Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam. *** Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm. *** Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Sizden saklanıyordum. *** Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacağım yerde, rüyalarınızda. *** Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim... Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum. *** Erkek: Ne işle meşgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum.
|
|
|
|
#4 |
![]() Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı : 194
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
hıı ne demezsin erkek olsan emin ol boyle dusunmezdin
![]()
|
| Sponsorumuz |
|
|
#6 | |
![]() |
Alıntı:
İşte konunun özü budur.. Böyle zeki bir kadın yok çünkü ![]() ![]() ![]() iki erkek karşılıklı dalga geçiyordur muhtemelen... ![]() ![]()
|
|
| Sponsorumuz |
|
|
#7 |
![]() |
öyle mi paşammmmm ???
bence sen kadınları fazla hafife alıyorsunnn paşam ![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| dialoglari, erkek, kadin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|